Ääninäyttelijä esitteli taitojaan – uskomaton ääni taipuu jopa vauvan jokelteluksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ääninäytteleminen on yksi näyttelemisen laji, jota moni osaa arvostaa ja hämmästellä vasta kun pääsee näkemään millainen henkilö tunnettujen animaatiohahmojen takana oikeasti on. Viimeksi esittelimme Bart Simpsonia näyttelevän Nancy Cartwrightin. Nyt taitojaan pääsee näyttämään Tara Strong.

Tara Strong on kanadalainen ääninäyttelijä, jonka ääni on monille tuttu muun muassa Tehotytöt-piirrossarjasta. Nainen on antanut äänensä myös muun muassa My Little Pony -elokuville ja Pieni Merenneito -animaatioelokuvan Adella ja Andrina -hahmoille.

45-vuotias Tara Strong esittelee Great Big Story -kanavan kuvaamalla videolla miten moneksi hänen äänensä taipuu. Nainen osaa ääninäytellä hämmentävän hyvin erilaisia lapsihahmoja ja esimerkiksi vauvaa, jonka puheesta yli puolet on erilaista maiskutusta, muminaa ja jokeltelua.