Naisen vaginasta löytyi säkillinen huumeita – viranomaisetkin äimistyivät

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Parikymppinen Desiree Webster pidätettiin poliisin saaman vinkin perusteella Wisconsinin Shawanossa, Yhdysvalloissa. Viranomaisille oli kerrottu, että naisen emättimessä olisi piilotettuna huumeita. Nainen kielsi kaiken ennen tarkastusta.

Poliisit pysäyttivät ajoneuvollaan liikkeellä olleen Desiree Websterin sekä hänen mukanaan olleen huumediilerin, 39-vuotiaan Jaral McCollumin.

Tutkijoille oli kerrottu, että diileri matkusti ajoneuvolla naisen kanssa, jonka vaginaan oli piilotettu huumeita. Neitokainen ojensi rintaliiveistään pienen pussin pilveä ja väitti, että siinä oli hänen hallussaan olleet huumausaineet.

Tietokonetomografia kuitenkin osoitti, että naisen emättimessä oli muovipussia muistuttava vierasesine. Vaginasta vedettiin ulos muovipussi, jonka sisällä oli kokaiinia, metamfetamiinia, ekstaasipillereitä, marihuanaa ja synteettista kannabista.

Lisäksi säkissä oli yhteensä 1,52 grammaa valkoista jauhetta, jota ei ole vielä tunnistettu, The Smoking Gun uutisoi.