Suomalainen Alma esiintyi jättifestari Lollapaloozassa – katso kuvat keikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptulokas Alma on saanut jo jonkin verran huomiota kansainvälisillä areenoilla, ja hänestä on jo vuosien ajan povattu seuraavaa suomalaista menestyjää maailman musiikkimarkkinoilla.

Läpimurto on antanut vielä odottaa itseään, mutta viikonloppuna Alma kuvattiin keikalla Pariisissa. Hän esiintyi nimittäin Lollapalooza-jättifestivaalien Pariisin versiossa, ja nyt Alma nähdään festivaalien lavalla.

Taannoin Alma päätti matkustaa Ruisrockin festivaalialueelle yhteiskyydityksellä faniensa kanssa. Oman seurueensa sijaan Alma otti kyydin Fortum Singalong Shuttlelta ja matkusti samassa autossa faniensa kanssa. Singalong Shuttle on maailman ensimmäinen kyyti, joka maksetaan laulamalla.

Splash
Splash
Splash