Nainen haluaa maailman suurimman takapuolen – syö kuusi kiloa Nutellaa kuukaudessa!

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen glamourmalli Natasha Crown haaveilee suuresta takapuolesta. Naisen unelmana on saada maailman suurin takapuoli, minkä vuoksi hän onkin alkanut noudattamaan hyvin korkeakalorista ruokavaliota.

Gothenburgissa asuva 24-vuotias nainen on alkanut tarkoituksella lihottamaan itseään saadakseen mahdollisimman suuren takapuolen. Natasha Crown on kertonut Daily Mail -sivustolle, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi.

Natasha Crownin takapuoli on tällä hetkellä 183 senttimetriä ympärysmitaltaan. Nainen on herkutellut pizzalla ja pastalla, ja syönyt kuukausittain noin kuusi kiloa Nutellaa lihoakseen mahdollisimman paljon. Naiselle on tehty jo kolme takapuolen kohotusleikkausta, mutta hän haluaa silti vieläkin suuremman ja näyttävämmän pepun.