Varastojen metsästäjä löysi aarteen – arvo jopa kymmeniä miljoonia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varastojen metsästäjät on suosittu realitysarja, jossa seurataan varastojen sisältöjä ostavien ja myyvien elämää. Jokaisen varaston metsästäjän unelma on löytää joskus varastosta miljoonien arvoinen esine tai esineitä. Nyt tuo unelma on toteutunut New Yorkissa.

David Killen osti New Jerseyssä sijaitsevan varaston sisällön 15.000 dollarilla tietämättä, että sijoitus olisi hänen elämänsä paras. Varastosta löytyi nimittäin peräti kuusi hollantilaisen taidemaalari Willem de Kooningin teosta, joista jokaisen arvo on alustavien arvioiden mukaan useita miljoonia dollareita.

Taannoin Willem de Koningin 1970-luvulla tekemä maalaus myytiin 66,3 miljoonalla dollarilla. Lisäksi varastosta löytyi yksi teos, joiden arvellaan olevan Paul Kleen tuotantoa. Eräästä Kleen aikaisemmasta teoksesta on maksettu huutokaupassa 6,8 miljoonaa dollaria.

Splash
Splash