Demi Lovato löytynyt tajuttomana kotoaan – heroiinin yliannostusta epäillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajussa päihdekierteessä vuosia ollut poptähti Demi Lovato on hehkuttanut raitista elämäntapaansa jo kuuden vuoden ajan. Tähti ratkesi kuitenkin taannoin käyttämään päihteitä kuuden vuoden raittiusjakson jälkeen. 25-vuotias nainen teki koettelemuksistaan Sober-nimisen kappaleen, jossa hän pyysi retkahdustaan anteeksi.

Nyt raittius näyttää jääneen kertalaakista, sillä TMZ uutisoi hetki sitten, että Demi Lovato on kiidätetty sairaalaan. Syyksi kerrotaan epäily heroiinin yliannostuksesta. Viihdesivuston saamien tietojen mukaan Lovato löytyi tajuttomana Hollywood Hillseillä sijaitsevasta kodistaan, kun ensihoitajat saapuivat paikalle.

Laulajaa hoidettiin heti löytöpaikalla lääkkeellä, jota käytetään huumeiden yliannostusten hoitamiseen. Sen jälkeen hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan tiistaina iltapäivällä. Demi Lovato oli maanantai-iltana juhlimassa ystävänsä syntymäpäiviä West Hollywoodissa. Silloin kaikki näytti olevan vielä hyvin.