Demi Lovato on tullut tajuihinsa – kyse ei ystävien mukaan ole heroiinista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Demi Lovato on hehkuttanut raitista elämäntapaansa jo kuuden vuoden ajan päästyään irti huumekierteestään. Tähti ratkesi kuitenkin taannoin käyttämään päihteitä pitkän raittiusjaksonsa jälkeen. 25-vuotias nainen teki koettelemuksistaan Sober-nimisen kappaleen, jossa hän pyysi retkahdustaan anteeksi.

Demi Lovato löydettiin tiistaiaamuna tajuttomana omasta hotellihuoneestaan. Laulajaa hoidettiin heti löytöpaikalla lääkkeellä, jota käytetään huumeiden yliannostusten hoitamiseen. Demi Lovaton epäiltiin kärsineen heroiinin yliannostuksesta, mutta ystävien mukaan naisen tilassa ei kuitenkaan ole kyse heroiinista.

Tällä hetkellä Demi Lovato on Daily Mail -sivuston mukaan tullut sairaalassa tajuihinsa. Nainen ei ole ollut yhteistyökykyinen lääkäreiden kanssa eikä ole pystynyt kertomaan mitä lääkkeitä tai huumeita nainen on mahdollisesti ottanut.

Lähipiirin mukaan kyse ei ole heroiinin yliannostuksesta, eikä laulajan kotoa löytynytkään merkkejä huumeista. Demi Lovato on kuitenkin aiemmin ollut riippuvainen kokaiinista ja Oxycontin-lääkevalmisteesta, minkä vuoksi häntä oli heti ensimmäisenä hoidettu huumeiden yliannostuksen mukaan.