Laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen on kuollut 47-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille alunperin 1990-luvun puolivälissä Taikapeili-yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen on kuollut. Hän menehtyi 47-vuotiaana. Suru-uutisesta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Siitosen puoliso Janne Virtanen vahvisti suru-uutisen Yleisradiolle. Hän kertoi Hanna-Riikan menehtyneen maanantaina pitkällisen sairauden jälkeen.

Kilpirauhassyöpään vuonna 2000 sairastunut Siitonen tuli viime vuosina tutuksi televisiokatsojille myös Yleisradion Uusi Päivä -televisiosarjan Lisbeth Kanervana, mutta hän jättäytyi sarjasta sairauslomalle alkuvuodesta. Tuolloin Siitonen kirjoitti faneilleen koskettavan viestin Instagramiin.

– Tutustuin Lissuun vuonna 2010. Siitä lähtien olen saanut elää ja luoda hänen kanssaan tarinaa, joka onneksemme jatkuu vahvana vielä hyvän aikaa. Minun on näyttelijänä kuitenkin tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni, Hanna-Riikka kirjoitti.

Lissua näytellyt Hanna-Riikka Siitonen on jäänyt sairauslomalle. Lissu ei sarjasta katoa, vaan häntä näyttelee toistaiseksi Mari Posti. Hanna-Riikka puolestaan jatkaa edelleen Uuden Päivän musiikkituottajana. Tässä Hanna-Riikan terveiset UP-faneille: Tutustuin Lissuun vuonna 2010. Siitä lähtien olen saanut elää ja luoda hänen kanssaan tarinaa, joka onneksemme jatkuu vahvana vielä hyvän aikaa. Minun on näyttelijänä kuitenkin tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni. Jossain siellä teidän joukossanne on varmasti joku, joka muistaa Lissun elämästä vielä paljon minuakin enemmän, mutta paljon muistan minäkin. Muistan kaikki ihanat oppilaani, uskolliset ystäväni ja jokaisen tulenpalavan ja traagisesti päättyneen rakkauden. Tärkeimpänä jää mieleeni kuitenkin musiikki. Sadat soittoluokkakohtaukset, meidän luomamme bändit ihanine biiseineen ja videoineen. Kuoro sekä karaoke. Tiukkaa treeniä vaatineet oppilasnäytökset, puhumattakaan rakkaista erityisjaksoista ja liikuttavista fantasiakohtauksista! Kiitän kaikkia teitä, jotka olette kävelleet kanssani aamuisin Voimalaan ja iltaisin sieltä kotiin. Minä nimittäin tunnen nämä kadut❤️👠🎵 https://www.youtube.com/watch?v=grLVrUimYPk #uusipäivä #upplus

A post shared by Uusi Päivä (@uusipaiva) on