Ulostehölkkääjä piinaa kaupunkia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uutisiin päätyy aika-ajoin tapauksia, joissa sarjakakkaajiksi nimetyt henkilöt aiheuttavat haisevaa hämminkiä julkisilla paikoilla. Nyt Australian pääkaupunkia piinaa kakkahölkkääjä-lempinimen saanut nainen.

Sydneyn Porters Liquor -viinikaupan työntekijöitä odotti eräänä aamuna tyrmistyttävä näky. Kaupan takapihalle ilmestynyt lenkkeilijä päätti tyhjentää peräsuolensa parkkipaikalle. Teko ikuistui turvakameran videoksi, jota voi graafisen sisällön vuoksi suositella katsottavaksi vain omalla vastuulla.

News.com.au-uutissivuston mukaan saman naisen epäillään ulostaneen myös lukuisten muiden Sydneyssä sijaitsevien liikkeiden edustalle. Katso video tästä ja kuva tästä.

Mikäli nainen on todellakin syyllistynyt useampiin vastaaviin tekoihin, on kyseessä jo toinen australiaa piinaava sarjakakkaaja vähän ajan sisään. Taannoin Brisbanessa pidätettiin 54-vuotias mies joka syyllistyi lukuisiin julkisiin ulostamistapauksiin.