MTV-juontaja Jesse Camp on kadonnut – perhe huolissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen televisiotähti ja muusikko Jesse Camp on kadonnut. Kalifornian viranomaiset peräänkuuluttavat parhaillaan vihjeitä MTV:n juontajana toimineesta miehestä.

Tähden ilmoitti kadonneeksi hänen siskonsa 19. heinäkuuta. Camp on ollut normaalisti viikottain yhteydessä vanhaan äitiinsä puhelimitse, mutta lopetti yllättäen yhteydenpidon aikaisemmin tässä kuussa.

Page Six -sivuston mukaan Campin ex-tyttöystävä kertoo yrittäneensä soittaa ex-televisiotähdelle. Puhelimeen vastasi tuntematon henkilö, joka väitti tähden luovuttaneen puhelimensa ja kolme säkillistä omaisuutta hänelle.

Jesse Camp nousi julkisuuteen MTV:n Wanna Be a DJ -ohjelman voittajana vuona 1998. Hän toimi kanavan Total Request Live -ohjelman juontajana. Lisäksi hänet muistetaan Jesse & the 8th Street Kidz -yhtyeen keulakuvana.