Chrissy Teigen iloitsi äitiysvaatteistaan: ”Mahtuvat vieläkin!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend saivat heidän perheeseensä pienen Miles-pojan noin kuukausi sitten. Miles-vauva teki pariskunnan kaksivuotiaasta Luna-tyttärestä onnellisen isosiskon.

Moni Hollywoodkaunotar kokee paineita raskauden ja synnytyksen jälkeen siitä miten nopeasti vartalo pystyy palautumaan entisiin mittoihinsa. Malli Chrissy Teigen näyttäisi ottavan oman ulkonäkönsä ja muuttuneen vartalonsa kuitenkin positiivisesti vastaan ja antavan itselleen hieman enemmän aikaa palautumiseen.

Chrissy Teigen julkaisi hänen Instagram-tarinassaan hauskan videon, jossa hän esitteli äitiysleggingsejä yllään. Teigenin mukaan äitiysvaatteiden hyvä puoli on se, että ne istuvat jalkaan aivan hyvin vielä senkin jälkeen kun lapsi on jo saatettu maailmaan.