Kalasandaalit ovat tämän kesän villitys – hauskat jalkineet rannalle

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muodin saralla on viime vuosien aikana nähty mitä erikoisempia villityksiä aina hevosenkaviokorollisista kengistä muovisiin ja läpinäkyviin farkkuihin asti. Nyt ihmiset ovat alkaneet ostamaan kalasandaaleja.

Tämän kesän kuumin jalkine on ollut Elite Daily -sivuston mukaan kumiset kalasandaalit.

Sandaalit voi ostaa itselleen esimerkiksi Amazon.com-verkkokaupasta hintaan 14-18 dollaria. Kalasandaaleja on tällä hetkellä saatavilla neljässä eri sävyssä, joista suosituin on ollut vihreä väri.

Pehmeää ja kevyttä materiaalia olevat kalasandaalit ovat melko näyttävä näky jaloissa. Kalan pyrstö taipuu hieman ylöspäin tukien kantapäätä. Jalkaterä sujautetaan kalan pään läpi, jolloin varpaat pilkistävät ulos kalan suusta.

Amazon.com