Muinaisen sarkofagin sisältä löytyi punaista nestettä – nyt ihmiset haluavat juoda sitä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin tutkijoiden löytäneen Egyptin Alexandriasta kaksi tuhatta vuotta vanhan hauta-arkun. Arkku on sittemmin avattu, ja sen sisältö yllätti monet.

Musta sarkofagi piti sisällään kolme luurankoa ja punertavaa nestettä. Change.org -sivustolla on sittemmin aloitettu kampanja, jossa halukkaille vaaditaan mahdollisuutta juoda ainetta. Humoristinen kampanja on kerännyt jo yli 16 tuhatta allekirjoitusta.

– Meidän täytyy juoda punaista nestettä kirotusta sarkofagista jonkin sortin energiajuoman muodossa, jotta voimme saada sen voimat ja kuolla viimeinkin, Change.org-sivustolla kirjoitettiin.

Egypt Today -lehden mukaan punainen neste on sittemmin paljastunut arkkuun vuosien aikana vuotaneeksi viemärivedeksi. Sarkofagin avaaminen ei tiettävästi ole toistaiseksi laukaissut muumion kirousta monien peloista huolimatta.