Orava härnäsi kissoja – otti lasiovesta kaiken ilon irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat pitävät mielellään omat pihapiirinsä siistinä pienistä jyrsijöistä ja jopa käärmeistä. Usein kissat tuovatkin oman saaliinsa ylpeänä kodin portaille myös muiden ihasteltaviksi. Tällä kerralla eräs tunkeilija pääsi kuitenkin härnäämään perheen kissoja tungettelevan lähelle.

YouTube-videolla nähdään miten rohkea orava kiusaa kolmea kissaa. Kissat ovat katselleet lasioven takaa lintuja, kun leikkisä orava on yllättäin ilmestynyt niiden näkökenttään. Orava sai heti kissojen jakamattoman huomion ollessaan vain kymmenien senttimetrien päässä kissoista.

Orava näytti kiusaavan perheen kissoja tahallaan. Näytti siltä, että ovela jyrsijä olisi ymmärtänyt lasioven suojaavan sitä kissoilta, minkä vuoksi se jäikin rohkeasti härnäämään kissoja lasin taakse vaikka orava huomasikin arkkivihollisensa tarkkailevan sen liikkeitä hyvin läheltä.