Gwyneth Paltrow pettämiskohun keskellä – suhde Jay Z:n kanssa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyonce sai kaksi vuotta sitten julkaistulla Lemonade-albumillaan aikaan kohun, jonka mukaan Jay Z:n uskotaan pettäneen laulajakaunotarta. Koskettavat ja surulliset sanat pettävästä puolisosta saivat fanit epäilemään Jay Z:n uskollisuutta ja moni onkin huhujen jälkeen spekuloinut kuka miehen salarakas oli.

Glamourmalli Amber Rose on nyt Daily Mail -sivuston mukaan väittänyt, että hän tietää kuka on tämä Beyoncen mainitsema hyvähiuksinen Becky, jolta mies hakee lämpöä.

Amber Rosen mukaan Jay Z:n salarakas on Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow.

Amber Rose kertoi uskovansa, että näyttelijätär pelehti kuuluisan räppärin kanssa Beyoncen selän takana. Gwyneth Paltrow on ollut täysin pöyristynyt väitteistä ja kiistänyt ne nyt omalta taholtaan. Naisen tiedottaja kommentoi tilannetta: ”Gwyneth Paltrown osallisuus tähän pettämishuhuun on täysin absurdi ja sataprosenttisesti perusteeton”.