Blac Chyna riidoissa jopa äitinsä kanssa – eskaloitui someriidaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien kanssa oikeustaisteluihin ryhtynyt glamourmalli Blac Chyna on ilmiriidoissa jopa oman äitinsä kanssa. Chynan äiti Tokyo Toni on avautunut huonoista väleistä sosiaalisessa mediassa. Chyna ei anna lastensa tavata isoäitiään.

– Olen sietänyt epäkunnioittavaa käytöstäsi muutaman vuoden ajan, koska olet ainoa lapseni. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että olen kova ämmä. Tiedät tasan tarkkaan kenen kanssa vittuilet. Et olisi edes olemassa ilman minua. Oho, minä synnytin sinut. Se oli virhe, mikä tapahtui. Olet raiskauksen aikaansaannos, Tokyo Toni lateli sosiaalisessa mediassa InTouch-lehden mukaan.

Julkaisut on nyt poistettu. Blac Chynan äiti, Tokyo Toni, on aiemmin kertonut, ettei ole nähnyt lapsenlapsiaan kahteen vuoteen. Hän on jopa anonut Blac Chynan ystävää Amber Rosea pyytämään, että isoäiti saisi tavata lapsenlapsiaan. Tokyo Toni neuvoi aiemmin tytärtään jättämään Rob Kardashianin ja ryhtymään yksinhuoltajaksi.

👅

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on