Kardashianit huolestuivat siskostaan: ”Et syö tarpeeksi. Olet jo liian laiha!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden alusta asti intensiivisellä kuntokuurilla ollut Kim Kardashian on muokannut ulkonäköään hoikemmaksi. Nainen on onnistunut tavoitteessaan oman kuntovalmentajansa avustuksella. Kendall Jenner on huolestunut, sillä hänen isosiskonsa on mallin mielestä jo liian hoikassa kunnossa.

– Olen todella huolissani. En usko että syöt tarpeeksi. Olet liian laiha, Kendall Jenner kirjoitti äskettäin Instagramin tarinoissaan isosiskolleen Kim Kardashianille.

Myös Khloe Kardashian kommentoi Kimin ulkonäköä, että hänen isosiskonsa on nähnyt varmasti todella paljon vaivaa upean ja hoikan ulkonäkönsä eteen. Hän kunnioittaa Kimiä ahkerasta treenaamisesta. Kim Kardashian ennätti kommentoimaan, että ei ole oikeastaan laihtunut kiloissa paljoakaan ja painaa edelleen 54 kiloa. Hän vitsailee, että paino saattaisi pudota lisää hiuslisäkkeet poistamalla.

– Hiuksesi, takapuolesi, rintasi ja kaikki ovat painavia, koska olet v*tun uhkea. Mutta olet toisista paikoista anorektinen, ohuen ohut ja käsivartesi ovat kuin pikkurillini, Khloe Kardashian jatkoi Daily Mailin mukaan.

I’m really shy…

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on