Yllätysparin häistä tulossa pienet ja intiimit juhlat – harjoittelevat avioelämää kirkon kurssilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Justin Bieberin ja hänen tuoreen kihlattunsa, malli Hailey Baldwinin häistä on tulossa pienet ja intiimit. Kanadassa järjestettävään vihkimistilaisuuteen kutsutaan ainoastaan pariskunnan lähipiiri. Sitä ennen he harjoittelevat avioelämää kirkon järjestämällä kurssilla.

Nuori pariskunta osallistuu viisi viikkoa kestävälle aviokurssille, jossa käydään läpi muun muassa avioliittoon kuuluvia talousasioita ja läheisyyden merkitystä.

Hillsongin seurakunnan järjestämä kurssi on tavallaan pakollinen kaikille saman kirkon pastoreiden vihkimiseen haluaville pariskunnille. Uskonto on muutenkin merkittävässä asemassa Bieberin ja Baldwinin yhteiselossa.

Hailey Baldwin ja Justin Bieber saavat myös esimerkkipariskunnan ohjeistamaan avioliiton kiemuroita. Häiden ajankohtaa ei ole vielä paljastettu, mutta pienimuotoista seremoniaa suunnitellaan Justin Bieberin kotimaahan Kanadaan, Us Weekly uutisoi.