Jen Selter esittelee kurvejaan miljoonille seuraajilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Nyt Jen poseeraa suosituissa Instagram-päivityksissään muun muassa hauskassa asennossa pää alaspäin kahden rakennuksen välissä taiteillen.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.

Happy Friday!!! What is my insta fam up to this weekend?!

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Summer, please slow down ❤️

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Be the energy you want to attract :)

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on