Kahvilan asiakkaidet leuat loksahtivat – Barack Obama asteli välipalalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen edellinen presidentti Barack Obama on tarjonnut kahvilan asiakkaille todellisen jymy-yllätyksen Washington DC:ssä. Suomessa presidentti Sauli Niinistö on tuttu näky niin kaupan jonoissa kuin ravintoloiden terasseilla, mutta Yhdysvalloissa sellaista ei yksinkertaisesti tapahdu.

Splash

Nyt poikkeus on vahvistanut säännön, sillä presidentti Barack Obama ilmestyi yllättäen kahvilan asiakkaaksi yhdessä varapresidenttinsä Joe Bidenin kanssa. Georgetownissa sijaitsevassa Dogtag Bakeryssä oli käynnissä sotaveteraanien tapahtuma, kun entinen presidentti ja hänen aisaparinsa astelivat yllättäen sisään välipalalle.

Molemmat tilasivat leivän kinkulla ja juustolla. Obama pyysi mukaan salaattia ja Biden sinappia. Selvittyään tyrmistyksestä kahvilan asiakkaat ryhtyivät kuvaamaan julkkisvieraita. Presidentti keskusteli leppoisasti muiden kahvilan asiakkaiden kanssa.