Khloe Kardashianin fanit rökittivät Tristan Thompsonin Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vain muutama päivä ennen tyttärensä syntymää uskottomuudesta kiinni jäänyt NBA-tähti Tristan Thompson on saanut sanallista tykitystä osakseen Instagramissa. Syynä on miehen kirjoittama kommentti avovaimonsa Khloe Kardashianin kuvaan.

Parisuhteen luottamusta uudelleen Thompsonin kanssa rakentava Khloe Kardashian julkaisi Instagramissa kuvan. Otoksessa on vaaleanpunainen hiekkaranta. Khloe Kardashian kirjoitti kuvaan, että haluaisi hänet vietävän samanlaiseen paikkaan.

Tristan Thompson kysyi kuvassa, että minne Khloe Kardashian haluaisi mennä. Fanit käyttivät tilaisuuden hyväkseen ja rökittivät Thompsonin. Khloe haluaa ilmiselvästi kuvan näköiselle rannalle, mutta ihmiset kommentoivat, että nainen haluaisi varmasti myös maahan, jossa Thompson olisi uskollinen ja lojaali.

Lmao you guys are wild. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

Take me please

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Summer league drip #GoCavs

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on