Popkaunotar Rita Ora bikineissä luksusjahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora julkaisi hetki sitten uuden heti hitiksi nousseen Girls-nimisen kappaleen, jossa ovat mukana myös tämän hetken kuumimmat naisartistit Cardi B, Bebe Rexha ja Charli XCX. Nyt Rita on ehtinyt ottaa hieman aikaa itselleen, sillä hän on suunnannut lomalle Eurooppaan.

Rita Ora kuvattiin nyt nauttimassa aurinkoisesta lomastaan Espanjan rannikolla, jossa hän näyttää viihtyvän miespuolisen ystävänsä kanssa. Rita näyttäytyi jahdin kannella upeissa pronssinvärisissä bikineissä.

Rita Ora on uuden musiikin myötä myös keikkaillut ahkerasti ympäri maailmaa ja treenannut kuntosalilla uusia konserttejaan varten. Hän tarjoilee usein silmänruokaa yli 13,6 miljoonalle Instagram-seuraajalleen näyttävien kuvien muodossa.

Splash
Splash
Splash
Splash