Sampo Kaulanen teki sen viimein: ”Ensimmäistä kertaa 10 vuoteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille yrittäjille lomailu on yleensä vasta toissijainen asia, sillä yritystoiminnan ja perheen pyörittäminen ei aina anna siihen mahdollisuutta. Siksi tärkeintä onkin arjen rentoutuminen. Nyt suosikkikauppias Sampo Kaulanen on viimein lähtenyt rentoutumaan lomalle – ja vieläpä yksikseen.

Taannoin Selviytyjät-realitykauden voittanut Suomen suosituin kauppias raportoi nyt tunnelmiaan Espanjan Aurinkorannikolta, jossa hän viettää parhaillaan harvinaislaatuista lomaansa Marbellan liepeillä. Sampo kertoo nautiskelevansa todella pitkästä aikaa kiireettömyydestä.

– Luin yli kolmesataa sivuisen kirjan yli kymmeneen vuoteen. Makaan jo toista tuntia aurinkotuolissa, täysin rentona eikä mikään kiire minnekkään. Tämä on se fiilis minkä perässä sitä monesti on juossut, Sampo Kaulanen kertoo.

– ADHD-diagnoosin jälkeen kaikki on mennyt parempaan suuntaan. toivon ettei tämä olo ole täysin ohimenevää. #matka on vasta alussa mutta #toivoa on! Ps.ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen yksin reissussa, ilman alkoholia ja seuraa. Aikaa vain itselle toipua, Kaulanen lisäsi.