Parhaat seksivälineet pariskunnille – rikastuttavat rakasteluhetkiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksivälinemarkkinoilla on runsaasti tarjontaa erilaisista vibraattoreista, dildoista, sauvoista ja tapeista. Nyt on listattu tämän hetken parhaimmat aikuisten lelut, jotka sopivat erityisesti pariskuntien makuuhuoneleikkeihin.

Men’s Health on listannut kymmenen parasta pariskuntien seksivälinettä. Mukana on tuttuja tuotteita moderneilla ominaisuuksilla varustettuna että uudenlaisia älyleluja.

Ensimmäiseksi listalle nousee Le Wand, joka muistuttaa ulkonäöltään vuosikymmenten ajan markkinoilla ollutta hierontasauvaa.

Peppuseksin iloihin voi tutustua puolestaan hienovaraisesti Novice Plugin avulla, joka tuotta värisyttävää nautintoa myös kumppanille yhdynnän aikana.

Dame Production -nimisen yhtiön Fin on tarkoitettu etenkin ratsastusasennossa käytettäväksi klitoriskiihottimeksi. Etusormeen ja peukaloon pujotettava GLUVR antaa puolestaan tärisyttävän järisyttävää nautintoa vaikkapa kumppanusten ollessa lusikka-asennossa.

Jimmyjane-yhtiöllä on lukuisia seksivälineitä, mutta parhaiten pariskunnille sopivat Ascend 1 ja Form 2. Penisrenkaana ja vibraattorina toimiva Atom Plus on myös hintansa väärti.

Legendaarinen WeVibe on sanomattakin nostettava listalle, sillä se jatkaa edelleen yhtenä kaikkien aikojen suosituimpana pariskuntavälineenä. Lelua on saatavilla myös etäohjailuominaisuudella.

Myös Lelon Tiani 3 on ilman käsiä käytettävä lelu, joka saattaa viedä käyttäjänsä orgasmiin jo ennen yhdyntää. Pulse II Duo antaa puolestaan nautintoa myös miehelle naisen ratsastaessa hänen päällään lelua käyttäen.

LELO TIANI #jugueteseroticos #juguetessexuales #lelotiani

A post shared by VipSexShop (@vipsexshop_oficial) on