Räppäri joukkotappelussa lentokentällä – poliisioperaatio sulki terminaalin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskassa tapahtui eilen erikoinen välikohtaus, kun kaksi paikallista suosittua räppäriä kohtasi toisensa Pariisin Orlyn lentokentän kaupassa ja ryhtyi tappelemaan. Räppärien lisäksi myös heidän seurueensa liittyivät mukaan tappeluun, joten tuloksena oli joukkotappelu ja kaaos.

Räppärit Booba ja Kaaris tallentuivat silminnäkijän videolle, joka julkaistiin pian sosiaalisessa mediassa ja lähti leviämään laajalti. Videolla nähdään miten tappelu levittäytyi laajalle alueelle ja miten myös muut matkustajat olivat vaarassa saada iskuja, Le Parisien uutisoi.

Tapaus sai odottamattoman suuret mittasuhteet, sillä koko terminaali jouduttiin sulkemaan poliisioperaation ajaksi ja tuhannet matkustajat pääsivät lähtemään lennoilleen myöhässä. Lehtitietojen mukaan joukkotappelusta pidätettiin yhteensä 11 ihmistä.