Emily päivälliselle ilman paitaa – tätä tuskin Suomessa nähdään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi kuumimmista nimistä bikini- ja alusvaatemallien joukossa. Naisen vartalo sopii täydellisesti kaiken mallisten bikinien esittelemiseen, minkä nainen näyttää tietävän hyvin myös itse. Nyt Emily on kuvattu saapumassa päivälliselle.

Suosittu supermalli ikuistettiin New Yorkissa, jossa hän oli saapumassa päivälliselle maineikkaaseen The Bowery -hotelliin. Huomio kiinnittyi kuitenkin tällä kertaa Emilyn niukkaan asuun, sillä hänellä oli yllään vihreät housut eikä lainkaan paitaa. Yläosassa nähtiin niukat bikinien yläosat.

Emily Ratajkowski esitteli äskettäin 18,7 miljoonalle fanilleen treenattua ylävartaloaan pallokuviollisissa bikinien yläosissa. Videolla mallikaunotar istuu sohvalla ja tanssii Draken suositun In My Feelings -kappaleen tahdissa.

Splash
Splash
Splash

Lmaoooo. Wait for it.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on