Bella Hadidin toppi oli liian paljastava? Peitti rinnat käsillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadidin ja RnB-tähti The Weekndin on huhuttu palanneet yhteen. Pari nähtiin nimittäin pari viikkoa sitten Japanin Tokiossa romanttisiksi epäillyillä treffeillä. Nyt Bella on jo Yhdysvalloissa, jossa hänet ikuistettiin eilen paparazzikuviin.

Bella oli syömässä lounasta ystävänsä kanssa, kun kuvaaja osui paikalle. Hadidilla oli yllään tiukka punainen toppi, joka kuitenkin oli hänen mukaansa liian paljastava. Bella nimittäin peitti rintansa käsillään kuvaajan huomattuaan.

Bella Hadid ja The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesdaye, seurustelivat vuosina 2015-2016. Tänä vuonna parin on huhuttu palanneen yhteen. Heidät on nähty muun muassa suutelemassa Cannesin elokuvafestivaaleilla ja viettämäss yhteistä laatuaikaa Pariisissa.

Splash
Splash
Splash
Splash