Nämä varoitusmerkit paljastavat ensitreffeillä – hän ei ole poikaystävämateriaalia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Deittiviidakossa samoillessa saattaa tulla vastaan onnenonkijoita, epätoivoisia vonkaajia tai lipeviä pelureita. On olemassa muutama merkki, joista voi päätellä deittikumppanin olevan kaikkea muuta kuin parisuhteen arvoinen.

Mikäli mies on vaativa, arvosteleva ja törkeä, ei hänen kanssaan kannata suunnitella toisia treffejä. Osa herroista haukkuu myös entisiä kumppaneita surutta uudelle ihastukselleen, mikä puolestaan kielii selvittämättömistä asioista. Toisaalta muita ihmisiä haukkuva henkilö on kykeneväinen arvostelemaan myös uutta treffiseuralaista.

Vastaeronneet deittailijat ovat vaarallista riistaa, koska he hakevat yleensä pelkästään laastarsuhdetta päästäkseen exästä yli. Jos treffiseuralainen vetää kännit, lähentelee ja käyttäytyy uhkaavasti, kannattaa hänet jättää pöytäänsä yksin örveltämään. Kukaan itseään kunnioittava nainen ei tyydy huonoon kohteluun – edes epätoivon partaalla.