HS: Tärkeä oivallus toi Jasper Pääkköselle Hollywood-roolin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime viikkoina seuranneet miten Suomen toistaiseksi merkittävimmän kansainvälisen elokuvaroolin saanut Jasper Pääkkönen on kiertänyt maailmaa ja paistatellut paparazzien tähtäimessä Cannesista New Yorkiin.

Splash

Nyt Helsingin Sanomien Kuukausiliite kertoo miten Pääkkönen sai yhden BlacKkKlansman-elokuvan päärooleista. Jo pelkästään koekuvauksiin pääseminen oli suomalaistähdelle merkittävä asia, mutta vielä tärkeämpi oli pieni ja yksinkertainen oivallus.

Kuva: Blackkklansman-elokuvan traileri

Lehden mukaan elokuvan Pääkkönen otti juuri ennen koekuvauksia Sisu-pastilleja suuhunsa ja söi niitä kuin purutupakkaa. Hän tiesi nimittäin ennakkoon hieman ennakkotietoja siitä millaista roolihahmoa haetaan. Ohjaaja Spike Lee innostui näkemästään, nousi seisomaan ja kysyi onko Pääkkösen suussa nimenomaan purutupakkaa, Kuukausiliite kertoo.

Tämän jälkeen Pääkkönen pääsi keskustelemaan henkilökohtaisesti Spike Leen kanssa ja sai lopulta roolin. Nyt Pääkkönen kiertää ympäri maailmaa 10. elokuuta ensi-iltansa saavan Hollywood-elokuvan ensi-illoissa. Cannesissa tyylikkäästi edustanut Jasper kuvattiin äskettäin ensi-illassa myös New Yorkissa.