Realitytähti nosti rintansa kuin tarjottimelle – estoton Pride-asu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Chloe Sims nähdään nykyisin usein Lontoon yöelämässä paljastavissa asuissa, mutta viime aikoina hän ei ole kovin usein parrasvaloissa viihtynyt. Nyt Chloe on osallistunut kuitenkin Pride-tapahtumaan poikkeuksellisen näyttävässä mustassa asussa.

Simsin asuvalinta oli varmasti osuva juuri Priden teemaan, mutta siitä huolimatta hänen rintavakonsa yllätti varmasti monet. Realitykaunotar nosti nimittäin tarkoituksella povensa asukokonaisuuden pääosaan.

Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.

Splash
Splash
Splash