Maailman seksikkäin DJ-kaunotar kiireinen – illalla muotinäytös ja yöllä festarikeikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäin DJ-kaunotar on nykyisin mitä suurimmalla todennäköisyydellä Madison Louch, joka tunnetaan paremmin hänen taiteilijanimellään DJ Madds. Hän joutui muutama vuosi sitten skandaalin keskiöön, kun hakkeri sai käsiinsä myös hänen alastonkuviaan monien muiden julkkisnaisten tavoin.

Madison Louch nähdään usein poseeraamassa rohkeissa Instagram-kuvissa, mutta nyt hänet on nähty myös muotimaailman syövereissä. Kuvankaunis DJ-tähti on nimittäin ihan oikea mallikaunotar, joka työskentelee päivisin catwalkeilla. Instagramissa hän kertoo kiireisestä arjestaan ja siitä miten muotinäytös on kello 22.00 illalla ja DJ-keikka alkaa kello 01.00.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.

Runway at 10pm , Set time at 1am. Get you a girl who can do both 💸

A post shared by Madison (@madds) on

I might not be brunette anymore. But at least I still got my cake 🎂

A post shared by Madison (@madds) on

Ughh i don’t care about your bitcoin what’s your shoe size ?

A post shared by Madison (@madds) on