Kardashianien photoshoppaus pieleen? Kohukuva aiheuttaa epäuskoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuin julkkisperhe Kardashianit tienaavat tähtitieteellisiä summia poseeraamalla eri brändien mainoskuvissa ja jakamalla niitä sosiaalisen median kanavissaan. Ajoittain perheen kuvien kuvankäsittelyt ovat nousseet puheenaiheeksi, ja fanit ovat ärsyyntyneet. Nyt näin on tapahtunut Calvin Kleinin tuoreessa mainoskuvassa.

Our new Fall 2018 @calvinklein underwear & jeans campaign. Join Our Family. #MYCALVINS #AD Go see more at http://www.calvinklein.com/mycalvins

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

People-lehti kertoo miten fanit ovat äimistelleet epäuskottavan näköistä kuvaa, mutta Calvin Klein kiistää kuitenkin sen olennaisen muokkaamisen.

Kohu sai alkunsa, kun Kourtneyn käden huomattiin olevan poikkeuksellisen ohut, ja fanien mukaan se on osoitus kuvankäsittelyssä tapahtuneesta virheestä. Muotiyhtiö lähetti kuvan alkuperäisen version People-lehdelle, jonka mukaan käsi näyttää kuvassa ohuelta varjon vuoksi, ei epäonnistuneen kuvankäsittelyn vuoksi. Lisäksi fanit ovat huomanneet, että Kendall Jenner näyttää siltä, että hänet olisi lisätty kuvaan jälkikäteen.