Koira ei saanut leikkiä yksin uima-altaassa – näytti tietävän sen itsekin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useiden kieltojen jälkeen perheen lemmikit oppivat tietämään mitä ne eivät saa kotona tehdä. Tästä tiedosta huolimatta osa koirista ja kissoista päätyy toisinaan pahoille teille kiusauksen käydessä liian suureksi silloin kun omistaja ei ole paikalla.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koira jää kiinni leikkiessään uima-altaassa. Koiraa on kielletty menemästä uima-altaaseen ilman, että omistajat ovat ulkona koiran kanssa. Kun omistajat ovat kuitenkin olleet poissa, koira on päättänyt nauttia uima-altaasta täysin rinnoin lämpimänä kesäpäivänä.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira havahtuu siihen, että sitä tarkkaillaan ikkunan takaa. Kun koira näkee omistajansa, se hivuttautuu varovaisesti uima-altaasta pois. Koira väistyy vähitellen nurkan taakse ja näyttää tietävän varsin hyvin sen, että se on tehnyt tilanteessa väärin.