Naiset paljastavat: ”Nämä asiat kiihottavat eniten seksissä!”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksi on parasta silloin, kun aktissa on kaksi tunnelatauksella ja kiihkeällä mielentilalla varustettua ihmistä. Kumppanusten on opeteltava toistensa metkut ja käynnistysmetodit. Nyt 14 naista on paljastanut, mitkä asiat ovat heidän mielestään superkiihottavia seksin aikana.

Yksi neitokainen paljastaa Elite Dailylle rakastavansa sitä, kun mies ei ehdi edes ottaa kiimassaan kaikkia vaatteitaan pois, vaan menee suoraan asiaan ottamalla sukupuolielimensä esiin alushousuista.

Vaatteet kyllä lähtevät aktin aikana. Toinen nainen rakastaa sitä, kun hänen poikaystävänsä ottaa hänet rakastelun aikana syliinsä tai kietoo kädet hänen ympärilleen.

Osa kiihottuu kiinnijäämisen pelosta ja siitä, että rakasteluäänet kuuluvat muille talossa oleville. Jotkut naiset kiihottuvat myös yllättävistä läpsäisyistä takapuolelle tai siitä, että mies ottaa hiuksista kiinni.

Kumppanusten kannattaa keskustella omista mieltymyksistään, sillä jokaisella on omat kiihottuneisuuden lähteensä. Esimerkiksi eräs nainen kertoo huumaantuvansa tunteesta, kun hänen miehensä panee otsan hänen otsaansa vasten rakastelun aikana.

Joitakin naisia kiihottaa kuukautisten aikana rakastelu, tai oikeastaan se, että mies ei välitä naisen menstruaatiosta ja haluaa silti harrastaa hänen kanssaan seksiä. Seksiä voi myös harrastaa nautinnollisesti ilman esileikkiä.

Neitokaiset voivat syttyä myös siitä, että mies on määrätietoinen, osaa käyttää käsiään ja hyväilee upeasti rintoja.

Osa naisista on parhaimmillaan sängyssä, kun mies kontrolloi ja näyttää missä asennossa rakastellaan. Eräs neitokainen paljastaa, että hän kiihottuu välittömästi, kun mies astuu salaa samaan suihkuun hänen kanssaan. Joskus pelkkä arkipäiväisistä asioista keskusteleminen saattaa saada naisen tajuamaan, että hän haluaa harrastaa miehensä kanssa kiihkeää seksiä. Heti.