Jaajo paljasti rajuimman krapulansa: ”Sitten viinapiru houkutteli”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mediapersoona Jaajo Linnonmaa tunnetaan vauhdikkaista tarinoistaan ja villistä juhlimisestaan takavuosina esimerkiksi Pulssi-ohjelman kiertueilla yökerhoissa kautta maan. Viikonloppuna Jaajo paljasti lauantain kunniaksi milloin on kärsinyt tähänastisen elämänsä rajuimmasta krapulasta.

– 99 kauppaopiston tutustumisilta. Manskun Iguanassa oli sellainen uutuus, kuin ”lärvilautanen”. Siinä oli 10 erilaista shottia. Eka lautanen meni ihan kivasti, mutta sitten viinapiru houkutteli tilaamaan toisen. Sen jälkeen olikin kiva alkaa tutustua uusiin luokkakavereihin, Jaajo Linnonmaa kertoi somessa.

Päivityksensä yhteydessä Jaajo tiedusteli seuraajiltaan heidän kokemuksiaan rajuista krapuloista, ja niitä onkin tullut tähän mennessä melko runsaasti. Vastauksissa vilahtelevat legendaariset alkoholijuomat, kuten muun muassa Sorbus, Absintti, Koskenkorva Peach, Minttu ja Minttusuklaa.