Povipommi Courtney Stodden rintavana – ei ollut päästä ruumisarkusta ylös

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisbloggaaja Perez Hiltonin haastattelussa käynyt teinivaimo Courtney Stodden aloittelee uutta uraa laulajana. 23-vuotias povipommi on värjännyt hiuksensa punertaviksi ja samalla hän on ottanut käyttöön uuden Ember-taiteilijanimen.

Nyt Courtney Stodden on kuvattu esiintymässä laulajana Los Angelesin The Peppermint Clubilla. Jostain syystä hänen kanssaan esiintymislavalla oli ruumisarkku, johon povipommi istahti. Sen jälkeen hänellä oli vaikeuksia nousta sieltä takaisin seisomaan.

Courtney Stodden nousi kuuluisuuteen teini-ikäisenä mentyään naimisiin itseään huomattavasti vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Nainen on avoimesti kertonut kärsineensä mielenterveysongelmista. Hän käsittelee elämässään kohtaamia ongelmia musiikin avulla. Stodden ja Hutchinson erosivat, mutta Courtney jäi julkisuuteen. Nykyisin hän käyttää taiteilijanimeä Ember.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash