Pink kiidätetty sairaalaan – useita esiintymisiä peruttu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Pink on joutunut sairaalahoitoon terveysongelmien vuoksi. Sen ansiosta laulaja on myös joutunut perumaan useita suunniteltuja esiintymisiä.

Pink perui ensin perjantaille suunnitellun Australian kiertueensa ensimmäisen esiintymisen. Seuraavan päivän konsertti toteutui suunnitelmien mukaan, mutta sunnuntaina tähti joutui sairaalaan. Tuolloin syyksi ilmoitettiin Page Six -sivuston mukaan nestehukka.

Maanantaina Pink joutui kuitenkin uudelleen sairaalaan. Live Nation -kiertuejärjestäjän mukaan laulajalla diagnosoitiin vatsavirus. Sen myötä myös maanantaille ja tiistaille suunnitellut esiintymiset peruttiin.

Perutut esiintymiset on tarkoitus korvata tulevaisuudessa. Pinkin seitsemäs studioalbumi, Beautiful Trauma, ilmestyi lokakuussa 2017.