Brad Pitt maksanut elatusapua jo 9 miljoonaa dollaria – se ei riitä Angelina Jolielle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahden vuoden ajan oikeudessa avioeroa puineet Brad Pitt ja Angelina Jolie eivät ole vieläkään päässeet sopuun lasten huoltajuudesta tai omaisuuden jaosta. Näyttelijä Angelina Jolie väitti äskettäin, ettei Brad Pitt maksa hänelle tarpeeksi elatusmaksuja.

Näyttelijä Brad Pittin asianajaja on nyt toimittanut oikeuteen dokumentit, joista ilmenee Brad Pittin maksaman elatusavun suuruus. Mies on maksanut Jolien ja lasten nykyisen kahdeksan miljoonan dollarin arvoisen talon.

Sen lisäksi Pitt on maksanut Jolien ja lasten elämää helpottaneita laskuja 1,3 miljoonan dollarin edestä, E! News uutisoi.

Brad Pittin asianajaja Lance Spiegel väittää, että Angelina Jolien tiimi yrittää väkisin tahria Brad Pittin julkisuuskuvaa. Heillä on 16-vuotias Maddox, 14-vuotias Pax, 13-vuotias Xahara, 12-vuotias Shiloh ja yhdeksänvuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox.