Suklaalevite kuin taivaanlahja – ja vieläpä sveitsiläisestä suklaasta

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Nutella on eittämättä maailman tunnetuin pähkinäsuklaalevite. Nyt se on saamassa rinnalleen vahvan kilpailijan sveitsiläisestä suklaatehdas Lindt & Sprünglista. Kyseessä on maailman 8. suurin makeisvalmistaja.

Lindt on julkaissut suklaalevitteitä, jotka ovat nousseet hetkessä suureen suosioon. Kun Nutellassa on hasselpähkinöitä 13 prosenttia, on Lindtin versiossa niitä peräti 40 prosenttia. Tuotetta on saatavilla esimerkiksi yhtiön nettisivuilla olevasta verkkokaupasta 6,80 eurolla.

Yhdessä purkissa on 210 grammaa suussasulavaa suklaaherkkua. Suklaatahnoja hyödynnetään esimerkiksi leivonnassa ja lettujen, pannukakkujen ja vohvelien päällä nautittuna. Toki herkkua voi nauttia myös sellaisenaan purkista suoraan lusikoiden.

£5.99 @lindtuk wow looks amazing at Liverpool Lindt shop.

A post shared by Twins Who Post Food For Fun ☝🏼 (@instafoodietwins) on