Perhe fanittaa Disneylandia – vierailee teemapuistossa kerran viikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disneyn teemapuistoja pidetään lasten unelmien lomakohteina, joinne jälkikasvu toivoo pääsyä edes kerran elämässään. Jennifer ja Raul Ruvalcaban perheessä Disneylandista on tullut harrastus. He nimittäin vierailevat puistossa kerran viikossa.

Etelä-Kaliforniassa Disneylandin naapurissa asuva Ruvalcabasin perhe on käynyt teemahuvipuistossa yli 300 kertaa. Perheenäiti on ommellut ja tehnyt lapsille sekä vanhemmille rooliasuja Disneyn suosituista hahmoista. Perheen lapset pukeutuvat asuihin huvipuistoon lähtiessään.

Perheessä halutaan ruokkia lasten mielikuvitusta. Perhe on ostanut passin, jonka turvin he voivat vierailla Disneylandissa kuukausittain niin paljon kuin haluavat. Ipanat rakastavat Disneyn teemapaikassa olevia hahmoja sekä huvipuistolaitteita.