Ruby Rose on Lepakkonainen! Kinnitettiin Batwoman-sarjan päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen The CW -kanavan Batwoman-sarjan päärooliin on kiinnitetty nousujohdanteista uraa tekevä tähti. Nimikkohahmona tullaan näkemään näyttelijä-malli Ruby Rose.

Batwoman tulee olemaan ensimmäinen sarja, jonka pääosassa on seksuaalivähemmistöön kuuluva supersankari. Myös 32-vuotias Rose on avoimesti lesbo.

Ruby Rosella on myös kokemusta toimintarooleista ja taistelukohtausten tekemisestä. Tähti esiintyi viime vuonna John Wick: Chapter 2 -elokuvassa, jossa hänet nähtiin intensiivisessä kaksintaistelukohtauksessa Keanu Reevesin kanssa.

Orange is the New Black -sarjan kautta maailmanmaineeseen noussut Rose muistetaan myös elokuvista xXx: Return of Xander Cage ja Pitch Perfect 3. Ennen omaa sarjaansa tähden näyttelemä Batwoman tullaan näkemään tänä vuonna Arrow, Supergirl ja The Flash -sarjoissa.