Mies ei hoitanut haavaa kunnolla – penis mätäni ja irtosi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Iäkäs intialaismies on noussut otsikoihin surullisen tarinansa vuoksi. Iso-Britanniassa asuvalla miehellä oli ollut sukupuolielimessään hoitamaton haava yhden vuoden ajan. Kun hän viimein haki apua vaivaansa, oli jo liian myöhäistä.

Daily Star kertoo 82-vuotiaan intialaista syntyperää olevan miehen menehtyneen peniksessä olleen haavauman vuoksi. Mies oli laiminlyönyt märkivän haavan hoitoa 12 kuukauden ajan. Lopulta hän hakeutui lääkäriin ja sai antibioottikuurin.

Valitettavasti antibiootit eivät auttaneet sairauteen, vaan miehen penis mätäni lisää ja putosi lopulta irti kehosta. Irronneelle siittimelle tehtiin tutkimus, koska siinä epäiltiin aluksi sukupuolitauti-infektiota. Tohtori Gaurav Gargin tiimi löysi peniksestä spinaliooman, eli okasolusyövän. Mies kuoli 15 päivää sukupuolielimen irtoamisen jälkeen.