Raskaana ollut kohutubettaja löydetty kuolleena – makasi kadulla ilman housuja kokaiinia vierellään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliittista aktivismia Youtube-videoillaan harjoittanut 26-vuotias Lyric McHenry vloggaaja on löydetty kuolleena New Yorkin Bronxista. Nainen löydettiin jalkakäytävältä ilman housuja. Hän oli raskaana 20. viikolla.

InTouch-julkaisu kertoo tubettajan kohtaamasta tragediasta, jossa aktivistivloggaaja on löydetty kuolleena epämääräisissä olosuhteissa.

Poliisi oli saanut ilmoituksen ilman housuja bronxilaisella kadulla maanneesta naisesta ja selvisi, että kyseessä on poliittisesti aktiivisesti esiintynyt Lyric McHenry. Hänen hallustaan löydettiin pussi kokaiinia.

Tubettaja oli viranomaisten mukaan raskaana neljännellä kuulla. Nainen tunnettiin etenkin hänen rasisminvastaisesta kampanjoinnistaan. Hänen tuttavapiiriinsä kuului useita julkkiksia, kuten Rich Kids of Beverly Hills -tähti EJ Johnson. Lyric oli tuottaja Doug McHenryn tytär. Poliisi tutkii kuolinsyytä.