Laukku savusi lentokentällä – tarkastaja ryhtyi ripeästi toimiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Savannah-Hilton Headin kansainvälisellä lentokentällä on löydetty savuava reppu turvatarkastuksen yhteydessä. Reppu alkoi savuta laukkuhihnalla läpivalaisun jälkeen. Paikalle riensi ripeäliikkeinen Darrell Wade.

Turvatarkastaja huomasi muiden paikalla olleiden lisäksi yhden läpivalaisulaitteesta tulleen repun savunneen hihnalla holtittomasti. Darrell Wade nappasi repun käsiinsä ja lähti pois alueelta. Ainoa ajatus oli, että ihmiset on pidettävä turvassa.

Mies ei ajatellut hänen itse vahingoittuvan, vaan halusi poistaa savuavan kassin pois ihmisten luota. Repusta löytyi sähkötupakka. Darrell Waden toiminta on saanut kiitosta, koska hänen ansiostaan lentokentän turvatarkastuksia pystyttiin jatkamaan normaalisti, Fox News uutisoi.