Järisyttävä käänne Blockfesteillä! Supertähti Nas korvaa kaksi peruuntumista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Tampereella jyrähtää käyntiin Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest, jonka kulissien takana on ollut aivan loppumetreillä hektistä. Lauantain ulkomaalaiset tähdet Travis Scott ja Belly peruivat nimittäin Euroopan keikkansa, joiden joukossa oli myös Blockfest.

Travis Scott perui yllättäen esiintymisensä Suomen Blockfesteillä ja Belgian Pukkelpop-festivaaleilla, koska hänet kiinnitettiin MTV Video Music Awardsin esiintyjäksi. Belly perui koko Euroopan kiertueensa terveydellisistä syistä. Blockfest on syvästi pahoillaan tapahtuneen johdosta, ja erityisen harmissaan artistien perumisesta kaikkien fanien puolesta.

– Kyseessä on pöyristyttävä ja täysin Blockfestista riippumaton tilanne, joka sattui myös pari vuotta sitten Readin & Leeds festivaalille, ja on hyvin harmillinen kaikille osapuolille. Selvitämme mahdollisia jatkotoimenpiteitä, artistia Suomessa edustavan LiveNationin Valter Filosof kommentoi.

Nas, Blockfest 2016, Kuva: Santeri Saarinen Kovajätkä Photography

Peruuntuneiden artistien tilalle saatiin kuitenkin nopealla aikataululla kiinnitettyä alan todellinen legenda Nas, joka esiintyy Blockfesteillä ensi lauantaina. Kulttisuosioon nousseen Illmatic-albuminsa jo vuonna 1994 julkaissut Nas, on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista hiphop-artisteista.

Blockfesteillä edellisen kerran vuonna 2016 esiintynyt Nas julkaisi kesäkuussa 2018 uusimman albuminsa Nasir, jonka vastaavana tuottajana on toiminut Kanye West.