Pysäyttävä hääkakku! Kakkukuningas leipoi dinosauruksen täytekakuksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan suosittua Cake Boss, eli Kakkukuningas-ohjelmaa esitetään myös Suomessa. Newyorkilaisen Carlo’s Bakeryn arjesta kertovassa sarjassa toteutetaan asiakkaiden mielikuvituksellisimpia ideoita. Nyt leipomo tekee valtavan dinosauruskakun.

Dinosauruksia rakastava pariskunta aikoo astua vihille New Jerseyn luonnontieteellisessä museossa. Morsian on päättänyt yllättää sulhasensa massiivisella dinosaurushääkakulla. Toisin sanoen Kakkukuningas -televisio-ohjelmassa esiintyvä Buddy Valastro joutuu melkoisen haasteen eteen.

Sulhanen luulee, että hääjuhlaan on tulossa tavallinen ja klassinen monikerroksinen hääkakku. Morsian onnistuu yllättämään miehen leipomon työntekijöiden avulla. Kakku on yksi koko Kakkukuningas-ohjelman historian työläin, mutta samalla myös erikoisin.