Jasmin Voutilainen palaa Salkkareihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -elokuvaa taannoin tähdittänyt näyttelijäkaunotar Jasmine Voutilainen on tullut suomalaisille tutuksi myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjasta. Nyt MTV vahvistaa, että näyttävä kaunotar nähdään pian myös Salatut elämät -televisiosarjassa Aino Kaukovaaran roolissa.

friday🐸

A post shared by Jasmin Voutilainen (@jasminelisabet) on

Voutilainen nähdään roolissaan jo tulevana syksynä. MTV-kanavalle Jasmin kertoi nähneensä roolin saamista edellisenä yönä enneunen televisiosarjasta.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa ja Satula-televisiosarjaa. Molemmissa hän esitti Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia.