Loistoidea! Muusikon käyntikortti on minikokoinen soitin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tim Alex Jacobs on todellinen keksijä ja musiikin moniosaaja. Nyt mies on kehitellyt Mitxela-nimiselle yritykselleen omintakeiset käyntikortit. Korttia voi soittaa minipianon tavoin.

Innovatiivinen mies halusi tehdä Mitxela-käyntikorteistaan ikimuistoisia, joten hän päätti lisätä niihin virtapiirejä, USB-tikun sekä soivan stylofonin. MIDI-stylofonilla varustettu käyntikortti jää varmasti mieleen, sillä sitä voi soittaa oikeasti. Elektroninen soitin mahtuu tavalliseen lompakkoon tai käyntikorttikoteloon.

Kortin voi kytkeä USB-porttiin ja aloittaa soittamisen. Stylofoneja pidetään lähinnä lasten leikkikaluina, eikä niiden karkeaa ja digitaalista äänimaailmaa ole hyödynnetty musiikkimaailmassa. Poikkeuksena mainittakoon David Bowie, Kraftwerk ja Pulp, Pocket Lint uutisoi.