Nelli Matula julkaisi uimapukukuvansa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään lauantaina Blockfesteillä esiintyvä Nelli Matula on noussut parissa vuodessa suureen suosioon hittikappaleidensa myötä, mutta nuori kaunotar on nähty lisäksi myös muun muassa MTV3-kanavan Tähdet, tähdet -televisiosarjassa. Eilen Nelli julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään upean valokuva purjeveneen kannelta.

– Kenen muun mielestä tää on ollu paras kesä ikinä? Vielä rundin vikat keikat edessä: Tänään Weekend, Vice Stage klo 19:00, Huomenna Blockfest, Street Stage 17:00 ja ens viikon la 25.8. Sastamala! TUU, TUU, TUU! VIELÄ EHTII!, Nelli Matula kirjoitti seksikkään kuvansa yhteydessä.

Stara tapasi Nellin kaksi vuotta sitten, jolloin hän veikkasi kuluvan vielä pari vuotta ennen kuin hänen kuvillaan myydään lehtiä. Ura onkin edennyt melko tarkasti siten kuin Nelli aikoinaan itse ennusti. Katso haastattelu tästä tai artikkelin alta.