Ota mallia tästä lampaasta! Nauttii elämästään trampoliinilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koska olet viimeksi pysähtynyt katsomaan tuulessa heiluvan puun oksien liikehdintää? Oletko aikuisiällä hypännyt hetken mielijohteesta vesilätäkköön? Muistatko, milloin viimeksi irvistelit omalle peilikuvallesi?

Oravanpyörässä juokseva ihminen saattaa unohtaa hetkessä elämisen kauneuden. Arkielämässä paahtamisen rinnalle tarvitsee hetkiä, jotka tuottavat aidosti iloa ja onnea. Ota mallia lampaasta.

Nettivideoilla näytetään lammas, joka pomppii trampoliinilla sielunsa kyllyydestä. Eläin näyttää oikeasti nauttivat hauskasta hetkestään lasten leikkiareenalla. Lammas pomppii innoissan huomattuaan, että trampoliinin avulla se voi päästä korkealle. Video osoittaa, että pienikin mainio hetki saa helposti hymyn huulille.